Viveka Pasquier

Lead Teacher Trainer/Kundalini Yoga Lærer

IMG_4022Viveka administerer yogalærer utdanningen i Stockholm og Oslo. Hun er registret Lead Teahcer Trainer hos IKYTA og utdanner også i healingteknikken Sat Nam Rasayan. Hun utdanner for tiden lærere i Stockholm, Umeå, Oslo og på Island.

Viveka har også åpne klasser i Stockholm, kurs for gravide og nyblivende mødre samt rehabiliteringsgrupper. Gjennom årene har hun fordypet seg i kvinners ulike behov og deres ulike faser i livet. Dette har ledet til en rekke forelesninger, workshops og kurs i emnet. Astra Zeneca har vist henne tillitt siden 2006 spesiellt i rehabyoga for kvinner. Vivkeka jobber også med behandlinger og yoga som terapi.

Viveka driver Kundaliniyoga Institutet og Stockholm Kundaliniyoga Center. Hun har siden 1998 vært internasjonalt diplomert kundalini yoga og meditasjonslærer som lært av Yogi Bhajan. I tillegg til dette ble hun i 2005 sertifisert Conscious Pregnacy lærer.

Kundalini Yoga Oslo er utrolig takknemelig for å kunne samarbeide med denne fantastiske kvinnen og Kundalini Yoga læreren som hun er.

Leave a Reply