Sat Nam Rasayan - healing teknikken innen Kundalini Yoga

Sat Nam Rasayan – healing teknikken innen Kundalini Yoga

Sat Nam Rasayan oversatt fra Gurmukhi betyr dyp avslappning i den sjelelige sannhet. Etter en session med Sat Nam Rasayan vil du føle deg avslappet, fornyet og fordypet i din egen stillhet.

Essensen til Sat Nam Rasayan er Shuniya; ditt nullpunkt, ditt nøytrale sinn der hvor alt bare er. Det er i dette rommet en transformerende opplevelse for din kropp og sinn finner sted. Det er her du forenes med din sjelelige sannhet om enhet og tilfredshet.

I Sat Nam Rasayan verken analyseres eller settes det diagnoser, men jeg kan jobbe med spesifikke fysiske eller mentale utfordringer, smerter i den fysiske kroppen så vel som den mental og emosjonell smerte. Det er en healing som finner sted i et stille rom mellom klinet og behandler hvor en opplever stillhet og ro.

I et Sat Nam Rasayan session skapes ingen forventninger, ingen presses utover egne grenser – det er kune en ren kontemplasjon og erfaring av øyeblikket.

Ubalanser og energi blokker oppløses i dette stille rommet, i Shuniya.

I dag er det Guru Dev, som sitter levende mester i denne teknikken. Sat Nam Rasayan er en vidunderlig og subtil healing teknikk som kun krever at du tillater deg å erfare og tillate alt som oppstår i øyeblikket. Vil du lese mer om Sat Nam Rasayan og Guru Dev følg denne linken: Sat Nam Rasayan/Guru Dev

Jeg gir 30 minutters behandlinger i Sat Nam Rasayan, og det koster 500,-.